Erottamattomat
Ei saatavilla

Erottamattomat

Chatwin, Bruce

Erottamattomat kertoo kahden yksinkertaisen mutta omalla tavallaan merkillisen ihmisen elämäntarinan kehdosta hautaan. Lewis ja Benjamin Jones ovat identtiset kaksoset, joiden välillä vallitsee lähes symbioottinen yhteys. Kun ampiainen pistää toista, myös toiseen koskee. Lapsena heillä oli oma kieli, vanhana he eivät tarvitse enää sanoja. Toistensa lisäksi heillä on äitinsä, epäsäätyisen avioliiton solminut kaunis lähetyssaarnaajan tytär. Pahasisuinen isä on sotajalalla naapurien kanssa ja karsastaa vaimonsa vieraita tapoja.

Erottamattomat huokuu menneen ajan lumoa. Veljesten rajoittunut, lapsenomainen elämä näyttäytyy miltei raamatullisessa valossa. Vähässä piilee pljon, kirjailija tuntuu haluavan sanoa.

"Arvostelijan kannalta kirja on erityisen mielenkiintoinen, koska se on ensimmäinen kahteen vuoteen näkemäni teos joka ansaitsee ’mestariteoksen’ leiman, ja tekee sen ilman vähäisintäkään myönnytystä millekään mitä englantilaisessa romaanissa on tapahtunut Hardyn jälkeen. Chatwinillä on vähemmän tunteellisuutta kuin Hardyllä, mutta enemmän älyä ja sosiaalista tarkkanäköisyyttä." Auberon Waugh, Daily Mail

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513058719
Ilmestymisvuosi: 1984
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä3
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.