Suosta nousee uusi maa
10,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Suosta nousee uusi maa

Kemal, Yashar

Talonpojat rakastavat maata, mutta eivät omista auranalaakaan siitä maasta, jota he muokkaavat ja kyntävät otsansa hiessä. Omaa peltomaata saadakseen he päättävät kuivata Aktšasazin suon, jonka malariaa levittävät hyttyset ovat seudun vitsauksena. Mutta sitä mukaa kuin suon vedet väistyvät, taistelu hedelmällisesta maasta kiihtyy ja vaatii monta uhria.

Niin kuin kaiku kimpoaa Anavarzan punaisista kallioista satakertaisena takaisin, niin myös vanha balladi nostattaa laulajan huulille sata muuta laulua. Yashar Kemal näki viisivuotiaana kuinka hönen isänsä murhattiin, ja järkytys vaikutti hänen puhekykyynsä kaksitoistavuotiaaksi asti. Silloin hän alkoi laulaa kuulemiaan balladeja, keksi uusia, opetteli lukemaan ja kirjoittamaan merkitäkseen tarinat muistiin. Tarina on aina vertauskuva ja sen vuoksi tarina on aina sitä rikkaampi, mitä värikkäämmistä säikeistä kertojan elämä koostuu ja mitä tarkempi hänen korvansa on tallentamaan muiden elämää.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513059464
Ilmestymisvuosi: 1985
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.