Herzog
Ei saatavilla

Herzog

Bellow, Saul

Moses Elkanah Herzog, historian professori ja kahden arvostetun tieteellisen teoksen tekijä, on yksityiselämässään ajautunut umpikujaan. Hänen toinen avioliittonsa on rikkoutunut – kaunis ja älykäs Madeleine asuu nyt hänen entisen parhaan ystävänsä kanssa. Lapsilleen hän on ollut rakastava mutta huono isä. Ystävänä hän tuntee olleensa itsekäs ja rakastajana laiska. Vieraannuttuaan myös tieteellisestä urastaan Herzog purkaa mielteitään ja ajatuksiaan kirjekatkelmiin. Hän matkustelee paikasta toiseen ja kirjoittelee kirjeitä ystäville ja vihamiehille, entiselle vaimolleen, rakastajattarille, lehtien yleisönosastoille, Nehrulle, Eisenhowerille, Nietzschelle, vainajille.

Kirjeet jäävät lähettämättä, mutta ne auttavat hänet pääsemään selville itsestään ja siitä voimattomuuden tilasta, johon hän on ajautunut yksityisten vaikeuksiensa ja nykyajan ihmisille yhteisten kipeiden elämänongelmien puristuksessa.

Vuoroin huvittuneena, vuoroin liikuttuneena lukija seuraa Herzogia hänen vahvasti koomisella matkallaan, jossa menneisyys ja nykyisyys ovat liukuneet toistensa lomaan.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513060594
Ilmestymisvuosi: 1984
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.