Intian poika

Murari, T. N.

Intia oli 1900-luvun alussa brittiläisen imperiumin kruunun jalokivi, jossa auringon ei sanottu koskaan laskevan. Paikka jossa brittiläiset olivat sukupolvesta toiseen rakentaneet kotinsa ja omaisuutensa. Brittiläinen hallinto oli ohjannut vuosikaudet maan tungokseen asti täyttävää alkuperäisväestöä suopeasti ja temppelit ja moskeijat olivat jääneet kristillisen katedraalin varjoon. Ulkoapäin kaikkein loisteliain brittiläisen imperiumin symboli oli kuitenkin kiehumistilassa.

Tässä voimakkaassa ja kuvitteellisessa romaanissa T. N. Murari tutkii aikaisia eripuraisuuden merkkejä tunnetun ja rakastetun kirjallisuuden hahmon Kim O’Haran silmin. Eloisa irlantilaisista vanhemmista syntynyt huimapää, Rudyard Kiplingin Kim on nyt mies parhaassa iässään. Kim vie lukijan Kiplingin ihmeelliseen Intiaan. Aikuisesta Kimistä maailma tuntuu karkealta, Intia, hänen oma maansa, ja eversti, imperiumin voimakas ruumiillistuma, jolle hän on uskollinen, ovat ristiriidassa keskenään. Samalla ensimmäiset kapinan aiheuttamat järistykset leviävät ympäri maata.
Intian poika on intohimoinen ja ajatuksia herättävä romaani. Se on kuin erilaisten juonien ja tapahtumien tiheä verkosto. Kaiken takana piirtyvät kunnioitusta herättävän laaja Intia ja aika jolloin imperialismi oli kukoistuksissaan.

Kustantaja: Koko kansan kirjakerho
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9518640998
Ilmestymisvuosi: 1988
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.