Joulupukin maa

Liksom, Rosa

Maantie on pitkä pohjoiseen, porot laiduntavat tienvierustaa. Kamera on kaulassa valmiina taltioimaan matkan kohokohtia. Radiossa soivat tunnelmalliset iskelmät.

Lappi, tilaa hengittää. Millaista on täällä? Koska olemme perillä? Matkaaja kohtaa määränpäänsä ja unelmansa, keskiyön auringon ja puhtaat tunturit. Tai matka jatkuu vain eteenpäin, ilman selvää päämäärää. Etsivä löytää ja eksyy, pitää kiinni ja kokeilee. Kristiina Kontoniemi on dokumentoinut pohjoisen turismia vuodesta 2001 lähtien. Hänen kiinnostuksensa pohjoista kohtaan on lähtenyt karunkauniista luonnosta. Mutta pohjoinen on muutakin kuin tuntureita ja revontulia. Joulupukin maana mainostettu pohjoinen on näyttänyt kuvaajalle moninaiset puolensa, särmikkyytensäkin.

Kristiina Kontoniemi on saanut Joulupukin maa -kirjaan valtion valokuvataidetoimikunnan laatutuen vuonna 2005.

Kirjailija Rosa Liksomin tarinat nousevat muistoista ja arjen välähdyksistä – pohjoisen elämästä, joka soljuu ja jatkuu, kun matkailija on tullut ja mennyt.

Nelivärikuvitus.

Kustantaja: Maahenki / Musta taide
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9525328732

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.