All-Star Batman 2 - Maailmanloppuja

All-Star Batman 2 - Maailmanloppuja

Snyder, Scott & Jock & Francavilla, Francesco

Hän on Gothamin vartija. Oikeuden Puolustajien Yön Ritari. Yksi kaikkien aikojen ikonisimmista sankareista. Hän on Batman. Täydellinen klassikkohahmo kaipaa kuitenkin vastavoimakseen vähintäänkin yhtä ikonisia vihollisia, joista jotkut saattavat olla liian isoja vain Gotham Cityä varten. Tämä on heidän tarinansa.

Pakkasherran johdatuksella tutustumme hyytävän pohjolan jäisiin kauhuihin. Myrkkymuratin matkassa pääsemme Kuolemanlaakson kuumaan sydämeen maistamaan kiellettyä hedelmää. Hullun Hatuntekijän kanssa sukellamme alitajunnan mielipuolisimpiin syövereihin. Sitten maailmanlopun arkkitehti paljastaa Yhdysvaltain pääkaupungissa demonisen suunnitelmansa salat ja todellisen henkilöllisyytensä, mutta onko jo liian myöhäistä...?

Tämän maailman ääriä kartoittavan teoksen on käsikirjoittanut Scott Snyder ja kuvittanut mm. Jock sekä Francesco Francavilla. Sisältönä on All-Star Batmanin alkuperäisnumerot 6-9 ja niiden Kirottu pyörä -bonustarinat.

 

Kustantaja: RW Kustannus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9788893518635
Ilmestymisvuosi: 2019

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.