Bruce Dickinson - Omaelämäkerta

Dickinson, Bruce

JÄTTIPOKKARI SISÄLTÄÄ UUTTA MATERIAALIA
Bruce Dickinsonin alkusanat
Tuomas Kyrön avoin kirje Bruce Dickinsonille

Minulla oli näppylöitä naamassa, päälläni anorakki ja leveälahkeiset farkut, ja ajoin uskomattoman epäcoolilla mopolla. Ja suurin unelmani oli tulla rumpaliksi…

Bruce Dickinson, Iron Maidenin legendaarinen keulakuva, on yksi maailman tunnetuimmista laulajista ja lauluntekijöistä. Lisäksi hän on myös lentokapteeni, ilmailuyrittäjä, puhuja, oluenpanija, kirjailija, radiojuontaja, elokuvakäsikirjoittaja ja kansainvälisen tason miekkailija.

Kirjassaan Bruce Dickinson: omaelämäkerta. What does this button do? Bruce pohtii elämän vuoristorataa. Hän kertoo - omalla anarkistisella tavallaan - epätavallisesta brittiläisestä kasvatuksestaan, Iron Maidenin räjähdysmäisestä läpimurrosta ja pimeyden voimien avuksi kutsumisesta. Hän kirjoittaa miekkailun filosofiasta, lentokoneiden kauneudesta ja kamppailustaan syöpää vastaan.

Tämä odotettu omaelämäkerta on rohkea, rehellinen, nokkela ja hauska. Se kuvaa perusteellisesti rocklegendan elämää, rakkauden kohteita ja ajatuksia, ja se tuo takuuvarmasti iloa niin uskollisille faneille kuin muille lukijoille.

Bruce Dickinson on ollut Iron Maidenin laulaja yli kolmekymmentä vuotta ja on lisäksi luonut menestyksekkään soolouran. Iron Maiden on myynyt yli 90 miljoonaa albumia ja esiintynyt yli 2000 kertaa, ja se onkin yksi kaikkien aikojen menestyne

Kustantaja: HarperCollins Nordic
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789177193135
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.