Tilly & kirjamatkaajat

James, Anna

TYTTÖKIRJOJEN TIMANTTI 
Ainutlaatuisen lahjakas kirjailija tarjoaa taianomaisen sarjan, joka vangitsee lukijan otteeseensa 

11-vuotias Tilly on asunut isovanhempiensa kirjakaupan yläpuolella siitä lähtien, kun hänen äitinsä katosi mystisesti pian Tillyn syntymän jälkeen. 

Eräänä päivänä Tilly huomaa, että klassisia lastenkirjojen hahmoja alkaa vaellella kaupassa. Hahmot hyppäävät kirjojen sivuilta oikeaan elämään mystisellä kirjoissa matkustamisen taialla. Apulaisinaan Vihervaaran Anna ja Ihmemaan Liisa, Tilly päättää ratkaista hänen äitinsä katoamisen mysteerin. 

Hän astuu rohkeasti kohti tuntematonta tietämättä, millainen seikkailu häntä odottaa ja mitä vaaroja hänellä on edessään... 

Anna James on Lontoossa asuva kirjailija ja toimittaja. Hän on aikaisemmin työskennellyt toimittajana The Bookseller ja Elle UK lehdissä. Pages & Kumppanit sai heti ilmestyttyään nostalgiannälkäiset aikuiset kirjaostajat sekä seikkailunjanoiset lapset rakastumaan Tillyyn ja hänen ystäviinsä. Tällä hetkellä Anna James viimeistelee kuusiosaisen seikkailusarjansa neljättä osaa.  

Kustantaja: HarperCollins Nordic
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789177193593
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset uusi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.