Hollywood
25,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Hollywood

Bukowski, Charles

Muutama vuosi sitten sai ensi-iltansa Barbet Schroederin ohjaama ja Bukowskin käsikirjoittama elokuva Barfly (suom. baarikärpänen), jonka pääosissa juopottelivat Mickey Rourke ja Faye Dunaway. Hollywood kertoo Bukowskin kokemuksista elokuvamaailmassa.
Onko renttukirjailija Charles Bukowskilla ja unelmatehdas Hollywoodilla jotain yhteistä? Ei, ja siksi tämä romaani on hauska. Suorasukaiseen tyyliinsä Bukowskin alter ego Henry Chinaski kertoo elokuvamaailman tragikoomisista koukeroista, elokuvan teon järjettömistä laeista ja hyypiöistä, jotka seilaavat tämän itseriittoisen maailman hetteiköissä.

Elokuva saadaan lopulta kommellusten kautta purkkiin, ja Henry Chinaski pääsee Cannesiin ja kymmenien elokuvalehtien haastatteluihin, joissa hän laukoo viisaita typeriin kysymyksiin.
Kirjassa esiintyvien henkilöiden nimet on muutettu, mutta tunnistettavia hahmoja ovat Mickey Rourken ja Fayen Dunawayn lisäksi mm. Jean-Luc Godard, Norman Mailer, Werner Herzog ja Timothy Leary.
Hollywood on pirullinen ja hauska romaani maailman kuuluisimmasta unelmatehtaasta, jolle mikään epäinhimillinen ei ole vierasta.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510175446
Ilmestymisvuosi: 1992
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.