Pedon hetki
Vain myymälästä

Pedon hetki

Klavan, Andrew

Trilleri joka valvottaa aamuun asti!
Nuori ja valoisa Nandy Kincaid saapuu aamulla työpaikalleen newyorkilaiseen lakiasiaintoimistoon – mutta siellä ei tunneta häntä. ”Te ette ole Nancy Kincaid”, kuuluu työtoverien tyly tuomio, ja Nancy ajetaan ulos.
Tästä alkaa painajainen. Puistossa Nancy löytää käsilaukustaan pistoolin ja kuulee outojen äänien kuiskailevan: ”Hän kuolee tänä iltana kello kahdeksan, pedon hetkellä…sinunkin on tultava…” Kauhun vallassa Nancy laukaisee pistoolin ja joutuu pakenemaan poliisia henkensä kaupalla

Samaan aikaan kirjailija Oliver Perkins, Pedon hetki –runokokoelman tekijä, lähtee etsimään kadonnutta veljeään Zachia, jonka hän pelkää taas sortuneen huumeisiin. Sen sijaan hän tekee karmaisevan löydön. Nancyn mielettömiltä vaikuttavat koettelemukset ja Oliverin ahdinko alkavat lomittua yhteen. Arvoituksellinen tapahtumasarja saa ratkaisunsa pedon hetkellä karnevaalihumussa, jossa naamioitunutta kulkuetta hallitsee kuningas Kuolema.
”New Yorkiin sijoittuva kauhukertomus, joka ei suo hengähdystaukoa…pikavauhtia etenevää viihdettä.”

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510189559
Ilmestymisvuosi: 1993
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta2
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.