Firma

Grisham, John

Mitchell Y. MacDeere on älykäs, kunnianhimoinen ja komea. Valmistuessaan Harvardin oikeustieteellisestä tiedekunnasta Mitch on kurssinsa parhaita ja voi valita tulevan työpaikkansa maan maineikkaimmista lakifirmoista.
Houkuttelevimman tarjouksen tekee memphisläinen veroasioihin erikoistunut, vauras, joskin pieni lakiasiaintoimisto. Mitch ja hänen kaunis vaimonsa Abby pitävät onnenpotkuna Bendini, Lambert & Lockea, joka lupaa hyvän palkan, BMW:n, oman talon, firman kustantaman lisäkoulutuksen ja muut luontaisedut. Nyt päättyy vuosien kitkuttelu nälissään opiskelija-asunnossa.

Mitch ja Abby pakkaavat vähäiset tavaransa vuokraamaansa pakettiautoon ja muuttavat Memphisiin. Perillä on järkyttynyt tunnelma, ja heille kerrotaan ikävä uutinen: kaksi firman juristia on juuri kuollut onnettomuudessa. 
Heti ensimmäisestä päivästä alkaen Mitch painaa töitä itseään säästämättä. Hän on nyt 25-vuotias ja päättänyt vakaasti, että hänestä tulee firman nuorin osakas.
Mitch saa muuta ajateltavaa, kun FBI ottaa yhteyttä häneen. FBI on jo kauan epäillyt firmaa hämäräpuuhista ja haluaa todisteiksi sisäpiirin tietoja. Mitch tajuaa olevansa kahden tulen välissä: jollei hän suostu yhteistyöhön, FBI tuhoaa hänen uransa; jos hän suostuu, hänen henkensä on vaarassa. Ulospääsyä ei näy.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510190517
Ilmestymisvuosi: 1993
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.