Deus X

Spinrad, Norman

Eletään tulevaisuutta, jossa maapallo on saastunut liki elinkelvottomaksi ja katolinen kirkko menettämässä mahtiaan. Syy uskonnon epäsuosioon on selvä: ketä kiinnostaa epävarma ajatus kuolemanjälkeisestä elämästä, kun kuoleman voi ehkäistä kokonaan siirtämällä persoonallisuutensa elektroniseen tietoverkkoon.

Ihmisen kloonaaminen tietokoneeseen arveluttaa katolista maailmaa. Onko virtuaalitodellisuus uusi mahdollisuus entisen maailmansa tuhonneelle ihmiskunnalle vai Saatanan ansa? Onko tietokoneklooneilla sielua?
Sielunongelmien ratkaisemiseksi isä De Leone siirretään tietoverkkoon – ja katoaa jäljettömiin. Perään lähetetään yksityisetsivä Marley Philippe. Kyseessä on paitsi katolisen kirkon myös ihmiskunnan tulevaisuus.

Deus X on aiheitaan ilkikurisempi filosofinen tieteisdekkari ympäristökatastrofista, uskonnosta ja sielun arvoituksesta. Sen tekijä Norman Spinrad on aikamme omintakeisimpia ja merkittävimpiä tieteiskirjailijoita, jonka teoksia ei aikaisemmin ole käännetty suomeksi. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510195673
Ilmestymisvuosi: 1994
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.