Eemeli ja keittokulho
Ei saatavilla

Eemeli ja keittokulho

Lindgren, Astrid

Hauska, klassinen kuvakirja Vaahteramäen Eemelistä

Sana vintiö kuvaa Vaahteramäen Eemeliä ehkä paremmin kuin ketään muuta: aina kujeilemassa, mutta ei koskaan pahat mielessä.

Tämä hilpeä kuvakirja kertoo siitä päivästä, jolloin Eemelin perheessä syötiin herkullista lihakeittoa. Kun jokainen oli syönyt riittävästi, jäi suuren kukallisen kulhon pohjalle keittoa vielä tilkka. Eemeli päätti pelastaa sen vatsaansa. Hän työnsi päänsä kulhoon, hörppäsi reippaasti, mutta ei saanutkaan enää päätään irti! Mikä nyt eteen, rikkoako arvokas pilkkumi vai viedäkö poika lääkärille, ihmettelivät äiti ja isä ymmällään.Ongelmaan löytyi ratkaisu, mutta Eemeli ei olisi Eemeli, ellei päivän mittaan sattuisi vielä yhtä ja toista täysin yllättävää.

Astrid Lindgren (1907–2002) on maailman luetuimpia lastenkirjailijoita, joka kirjoitti niin romaaneja kuin kuvakirjojakin. Kaikki Lindgrenin Vaahteramäen Eemelistä kertovat kirjat on kuvittanut Björn Berg (1923–2008).

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510206478
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: L85.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.