Kapkaupungin valot

Marjonen, Reino

Kapkaupungin valot on mahtava seikkailu ja samalla rakkausromaani, joka muodostaa itsenäisen jatkon Reino Marjosen esikoisteokselle Luangwa (1993).
Kanadalainen geologi Ray Millington on vuosikausia vetänyt malmietsintäsafareja mustan miehistön kanssa täysin kartoittamattomilla alueilla Keski-Afrikassa. Hän tajuaa lopulta, ettei voi jäädä sinne koko elämäkseen, ja että uran luomisella sivistyneessä maailmassa on jo todella kiire.

Pääkaupungissa asuva nuori englantilainen nainen Inga Shepstone joutuu vastaavanalisen ratkaisun eteen menettäessään työpaikkansa osastopäällikkönä ja päättää myös lähteä maasta. Kapkaupungin valot seuraa kummankin etenemistä urallaan ja heidän teidensä kohtaamista.
Ray Millington aloittaa urakehityksensä kaivosteollisuuden palveluksessa Etelä-Afrikassa, mutta ennen uuden elämän aloittamistaan hän haluaa saada käsiinsä vaimonsa murhaajan. Takaa-ajo johtaa hänet ensiksi Kongoon, pelon ja väkivallan valtakuntaan, jossa valkoisen henki ei paljoa paina, ja lopulta sisällissotaa käyvän Rhodesian pääkaupunkiin Salisburyyn.
Kapkaupungin valot lomittaa tiivistä jännitystä ja pätevää Afrikan kuvausta tavalla, joka nostaa Marjosen kohti maamme jännityskirjallisuuden huippua.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510206966
Ilmestymisvuosi: 1995
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.