Suomalaisen lapsiperheen lääkärikirja

Hoppu, Kalle

Maamme eturivin lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden kirjoittama perustietoteos lapsen kasvusta ja kehityksestä, sairauksista ja niiden hoidosta.

Lapsen oirehtiminen ja sairastuminen, itku, hätä ja avuttomuus aiheuttavat vanhemmille huolta ja ahdistusta. Miten hoitaa sairasta lasta? Milloin on aihetta kääntyä lääkärin puoleen? 

Kirjan tiedot auttavat vanhempia ja lasten parissa työskenteleviä aikuisia tunnistamaan lapsen normaalista kasvusta ja kehityksestä johtuvat ilmiöt ja pikkuvaivat niistä oireista, jotka vaativat lääkärintutkimusta ja -hoitoa. 

Suomalaisen lapsiperheen lääkärikirja on maamme eturivin lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden kirjoittama perustietoteos lapsen kasvusta ja kehityksestä, sairauksista ja niiden hoidosta. Päätoimittaja on lääketieteen tri Kalle Hoppu Helsingin yliopistollisen keskussairaalan lastenklinikasta. 

Lapsen kasvu ja kehitys Lasten sairauksien arviointi ja hoito Lasten tavallisia oireita ja ongelmia Vastasyntyneen sairaudet ja synnynnäiset kehityshäiriöt Erilaisia lastentauteja Puhe- ja äänihäiriöt Lastenpsykiatriset ongelmat Lasten tapaturmat ja ensiapu.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510209066
Ilmestymisvuosi: 1996
Kirjastoluokka: 59.6
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Terveys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.