Taivaalliset tarinat

Mäkelä, Juhani

Juhani Mäkelän uusissa pakinoissa ja satiireissa liikutaan maan päällä ja taivaissa. Kirjassa on enkeleitä, sieluja ja jumalia – ja ennen kaikkea huumoria.
Äänensä saavat kuuluville Zeus, nimimerkkiä käyttävä tuntematon jumala, Aadam ja Eeva sekä monet muut ihmiset ja korkeammat olennot. Pakinoitsija saa ohjeita Stadin slangia puhuvalta nuorelta ääneltä ja ostaa konkurssihuutokaupasta aneita synteihinsä. Hän näyttää millaista olisi toimia lähetyssaarnaajana Suomessa. Euroopan unionin yhteisen uskonnon hän nostaa keskustelunaiheeksi ja kertoo laajasti taivaallisia juoruja.

Pakinataiteen uusissa ulottuvuuksissa kiitävä mytologisuskonnollinen kokoelma liittää pakinoitsijan ikuista totuutta etsivien sielujen joukkoon - no, tavallaan.
Taivaalliset tarinat on mm. Satunnaisena Matkailijana tunnetuksi tulleen Juhani Mäkelän kahdeksas pakinakokoelma ja viidestoista kirja. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510222010
Ilmestymisvuosi: 1997
Kirjastoluokka: 84 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.