Pilvivuori

Liu, Aimee E.

Kalifornialainen opettajatar Hope Newfield on taipumaisillaan professori Chestertonin kosintaan. ”Monet nuoremmat naiset antaisivat sielunsa päästäkseen naimisiin professori Chesertonin kanssa”, saa Hope toistuvasti kuulla ystävättäriltään.
Järjettömintä, mitä Hope voisi tehdä, olisi torjua professorin kosinta ja rakastua kiinalaiseen mieheen – ja juuri niin hän tekee. Kiinalaiset ovat vuosisadan alun Berkeleyssä alinta kastia, keltainen vaara, eivätkö he voi avioitua amerikkalaisen kanssa. Mutta Hope tietää, että kiinalainen vallankumouksellinen Liang Po-yun on hänen kohtalonsa.

Hope seuraa miestään Shanghaihin ja Pekingiin ja tekee parhaansa sopeutuakseen uuteen kulttuuriin, vaikka ulkomaalaisiin kohdistuvat ennakkoluulot ovat ehkä vielä jyrkemmät kuin Amerikassa. Perinteistä tiukasti kiinni pitävä kiinalainen suku ei edes tunnusta Hopea viralliseksi aviovaimoksi.

Pilvivuoren tapahtumat perustuvat osittain Aimee E. Liun omien isovanhempien tarinaan. Riipaisevan rakkaustarinan lisäksi seurataan historiallisten tapahtumien kulkua 1900-luvun alun Kiinassa, vallankumouksellisten maanalaista toimintaa, juonittelua ja julmuuksia. Ja surullista kyllä: monet kirjan tapahtumista voisivat yhä olla totta.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510227763
Ilmestymisvuosi: 1998
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.