Yhdessä isän kanssa

Sinkkonen, Jari

Lastenpsykiatri korostaa isän merkitystä lapsen elämässä ja viestii lasten tarvitsevan juuri tavallisia miehiä ja isiä. Kirjassa on omistettu oma luku isyydelle avioeron jälkeen.

"Tämän kirjan viesti on, että miehen tai isän perusluonteen tai -olemuksen ei tarvitse muuttua miksikään: hän on sellaisenaan riittävän hyvä isäksi. Hänen on kuitenkin asetuttava kuuntelemaan lastaan ja oltava hänen käytössään. Siten hän välittää oman ainutlaatuisen panoksensa lapsen hyväksi!"

Kirjassa lastenpsykiatri Jari Sinkkonen tuo esille ja korostaa isän merkitystä lapsen elämässä. Miksi mies haluaa isäksi? Kirjoittaja pohtii kysymystä isyyden psyykkisestä olemuksesta ja rakenteesta.
Kouluikäisen ja murrosikäisen lapsen kehitystä käsitellään lasten ja nuorten omien kuvausten pohjalta. Niistä näkyy liikuttavalla tavalla miten pienetkin "laatuajan" hetket ovat tallentuneet syvälle mieleen.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510229545
Ilmestymisvuosi: 1998
Kirjastoluokka: 38.1
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Kasvatus ja koulu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.