Aina mielessä - Lempisanakirja

Jussila, Raimo - Länsimäki, Maija

3 000 hakusanaa, 256 sivua, 14 kuvaa.

"Leikkiä, lempeä, lämpöä"

"...huumaavien salonkityttöjen sohvilla ja rakkaudennälkäisten nuorukaisten kiihkeissä katseissa", kuten kaunokirjallisuudessa oli tapana asia ilmaista. Häkkinen 1995

Raimo Jussila ja Maija Länsimäki, vuonna 1994 ilmestyneen suomen kielen seksisanakirjan Se siitä tekijät, ovat luoneet kutsuvan teoksen Aina mielessä. Siihen on valittu kielellä ja lempi-teemalla herkuttelevia, myönteisiä ja usein kansanomaisen suorasukaisiakin mielikuvia ja mielleyhtymiä herättäviä sana-artikkeleita. Lähes 3 000 hakusanaan aarteesta öitsimiseen mahtuu runsaasti aivan tuoreita sanastoaineksia.

Tekijöiden leksikografinen tausta takaa kielellisen erikoisasiantuntemuksen, johon kuitenkin yhdistyy aiheen kevyt ja iloitteleva käsittelytapa. Näin on syntynyt suuren yleisön leikkimielinen lemmen ja siihen kietoutuvien oheisilmiöiden sanakirja ilman ikä-, sukupuoli- tai muita rajoituksia.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510235119
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 88.2038

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.