Suomen musiikin historia. Esittävä säveltaide

Haapakoski, Martti; Heino, Anni; Huttunen, Matti; Lampila, Hannu-Ilari; Maasalo, Katri

Esittävä säveltaide on tärkeä ja odotettu konserttimusiikin hakuteos. Se esittelee noin 230 nykyään aktiivisesti toimivaa suomalaista kapellimestaria, laulajaa ja instrumentalistia. Jokainen esittely on musiikin asiantuntijan kirjoittama, ja artikkeleihin on liitetty taiteilijoiden tiivistetyt elämänkertatiedot. Taiteilijoista kapellimestarien ja kuoronjohtajien osuus on noin 15, laulajien 35 ja instrumentalistien 50 prosenttia. Kirjassa on myös Matti Huttusen kirjoittama laaja historia suomalaisesta esittävästä säveltaiteesta. Perusteellinen essee on ensimmäinen kokonaisesitys tästä aiheesta aina varhaisvaiheista 1960-luvulle. 

Vastaava säveltaiteilijoita esittelevä yleiskatsaus ilmestyi viimeksi Suomessa 1950-luvulla, joten kirja on ajankohtaisuudessaan keskeinen hakuteos. Esittävän säveltaiteen kirjoittajat ovat musiikkialan kriitikoita, toimittajia ja tutkijoita.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510235645
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: L78
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.