Unelmien pitsit

Uotila, Maire

Mairen uusia virkkausmalleja

Opettaja Maire Uotila on pitkän uransa aikana opettanut virkkaamisen taidon monille oppilaspolville. Tämän kirjan lumoavat kasvi- ja eläinaiheiset virkkausmallit hän on suunnitellut ja toteuttanut eläkkeelle jäätyään kesätöinä Turun saaristossa.

Monet malleista ovat syntyneet luonnon innoittamina. Mallityöt ovat aloittelijallekin sopivaa yksinkertaista ruutuvirkkausta. Toisaalta mallineliöiden muuntelussa uusiksi malleiksi tai isommiksi töiksi ei ole rajaa, joten haastetta riittää myös kokeneille virkkaajille. Ruutupiirrosten pohjalta on lisäksi helppo itsekin ideoida uusia malleja ja kaikki työt voi tehdä myös ristipistotöinä.

Kirjassa on yli 120 mallineliötä sekä yli 100 yksinkertaista virkkausohjetta ja muuta mallia. Selkeiden ohjeiden ansiosta kirja toimii erinomaisena oppaana niin harrastajille kuin käsityöalan opiskelijoillekin.

Maire Uotila on erityisesti ilmaisutaitoon ja käden töihin perehtynyt tietokirjailija ja kouluttaja, ja häneltä on ilmestynyt jo yli 20 kirjaa. Niiden lähtökohtana on ollut luomisen ilo niin käsillä tehden kuin kirjoittaen, piirtäen tai näytellen.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510242018
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 65433

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.