Musta suden aika

Lempinen, Marja-Leena

”Mikael pysähtyi hetkeksi. Ylhäältä rinteeltä näki laaksoon ja kaupunkiin. … Kapeat kadut suikertelivat rakennusten välissä kohti meren rantaa ja satamaa. Hän tunsi niistä jokaisen, tiesi jokaisen kapean kujan ja talojen pihoihin kätkeytyvät piilopaikat, joissa hän vielä muutama vuosi sitten oli juoksennellut huolettomana ja vapaana tietämättä mitään maailman pahuudesta.”


Mikaelin kotikaupunkia hallitsee tyranni Musta Susi armeijoineen. Monet miehet onnistuivat vallanvaihdon aikana pakenemaan läheisille vuorille ja liittyneet sisseihin. He olivat ainoita, jotka uskalsivat panna Mustalle Sudelle hanttiin. Mikaelin olisi pian itsekin tehtävä päätös, kuten kaikkien täysi-ikäisiksi tulevien poikien, liittymisestä Mustan suden armeijaan. Vai valitseeko hän isänsä ja veljensä tavoin vuorille pakenemisen?

Tarinan kuluessa Mikael tapaa salaperäisen Samiran, jonka haaveena on kesyttää itselleen musta sudenpentu. Mikaelin ja Samiran ystävyys syvenee rakkaudeksi, mutta siltikään Samira ei pysty täysin luottamaan Mikaeliin ja kertomaan hänelle totuutta itsestään. 

Päättääkö Mikael liittyä Mustan suden joukkoihin? Onnistuuko Samira toteuttamaan haaveensa ja paljastamaan itsensä Mikaelille? Nämä selviävät, kun luet kirjan.

Marja-Leena Lempisen kirjoittama kirja tarjoaa mielenkiintoista luettavaa sekä historiallisista tarinoista että fantasiasta pitäville. Kirjan tapahtumarikas tarina imaisee lukijansa mukaan keskiaikaisen kaupungin elämään. Siitä löytyy sekä rakkautta, jännitystä että elämän pohdiskelua. 

(SaVi / Sivupiiri)

- - -

Mikael täyttää kohta kahdeksantoista ja joutuu Mustan Suden pahamaineiseen armeijaan. Mikaelin kotikaupunki on alistettu tämän julman tyrannin johtaman armeijan valtaan. Asukkaiden ainoa toivo on pieni vuoristossa majaileva sissijoukko.

(Lastenkirjallisuusinstituutti)

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510243220
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.