Valkoinen suomenhevonen

Manninen, Katri; Korpivaara, Nanne

Vauhdikkaan Parivaljakko-sarjan toinen kirja, jossa ratsastavat serkukset ovat muuttaneet maalle tätinsä omistamaan Saarnimetsän kartanoon ja aloittaneet lukion.

Emma ja Laura kotiutuvat nopeasti uuteen elämänmenoon. Mutta kauaa eivät tytöt saa opiskella ja ratsastaa rauhassa, kun jo kaikenlaista outoa tapahtuu... Luokan retkikassa varastetaan. Tyttöjen luokkatoveri, hiljainen ja eristäytyvä Maiju kertoo asiasta version, jonka tytöt epäilevät vääräksi. Mutta miksi Maiju valehtelee?

Ratsastusretkellä Emma ja Laura kohtaavat valkoisen suomenhevosen, joka ei näytä kuuluvan kenellekään. Myös tallilla tapahtuu kummia: rehuja kuluu liikaa, linimenttipullo häviää, suitset ja viilennyspussit katoavat. Liikkuuko tallilla varas? Asia saa vahvistuksen, kun koppavan Siljan kallis satula viedään; jotain tosi hämärää on tekeillä! Maijun katoaminen on viimeinen pisara - parivaljakon on aika ryhtyä selvittämään ongelmia. Mutta tuskin tytöt itse edes aavistavat, mitä paljastuu, kun he kylmänä pakkaspäivänä ratsastavat kohti metsäistä rappiotilaa, kohti oletettua ratkaisua....

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510244982
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.