Lyhyt kirja rikastumisesta: Oppia osakesäästäjille

Sinkko, Erkki; Vakkuri, Kai

Suomessa on miltei 800 000 osakesäästäjää, joista muutamat rikastuivat viimeisten kiihkeiden pörssivuosien aikana huomattavasti. Monet aloittelevat sijoittajat joutuivat kuitenkin kurssilaskun koittaessa maksamaan ensimmäiset oppirahansa. Kynnys sijoittaa osakkeisiin on nyt matalampi kuin koskaan, mutta samalla riskit ovat kasvaneet ja sudenkuopat suurentuneet.
Tässä kirjassa kaksi kokenutta sijoittajaa, Erkki Sinkko ja Kai Vakkuri, kertovat hauskan elämänläheisesti kokemuksiaan osakemarkkinoilta. Rikastuminen vaatii sijoittajalta pitkäjänteistä suunnittelua, usein täysin uuden ajattelutavan opettelua ja omien arvojen puntarointia: suuri omaisuus tulee harvoin taivaan lahjana. Monen rikkauden juuret ovat kasvaneet ensimmäisestä säästetystä kolikosta.
Pitkällä aikavälillä osakesäästäminen tarjoaa parhaat mahdollisuudet vaurastumiseen, ja ne kannattaa käyttää hyväkseen. Niin aloittelevan kuin kokeneen sijoittajan tärkeintä pääomaa on rikastumisen taito, joka ei menetä arvoaan koskaan.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510256039
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 69

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.