Gastronominen sanasto

Saikkonen, Pirkko

Tämä kirja selvittää ranskankielistä ravitsemusalan terminologiaa: ruoka-aineita, ruokia ja juomia, ruoanvalmistustapoja ja -välineitä yms. Teos on tarkoitettu paitsi alan opiskelijoille ja kääntäjille myös kaikille gastronomian harrastajille.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510265260
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 89.61

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.