Ei saatavilla
Gastronominen sanasto
Saikkonen, Pirkko
Tämä kirja selvittää ranskankielistä ravitsemusalan terminologiaa: ruoka-aineita, ruokia ja juomia, ruoanvalmistustapoja ja -välineitä yms. Teos on tarkoitettu paitsi alan opiskelijoille ja kääntäjille myös kaikille gastronomian harrastajille.
Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510265260
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 89.61
Tekijän muu tuotanto:
NOPEA TOIMITUS
Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.
Saatavuus RB-kaupoista
Rosebud Sivullinen | 0 | |
Rosebud Citycenter | 0 | |
Rosebud Kaivopiha | 0 | |
Rosebud Tiedekulma | 0 | |
Rosebud Maria | 0 | |
Rosebud Kuopio | 0 | |
Keskusvarasto | 0 | |
Tilattavissa verkosta | ||
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä. |