Loruleikki

Raisa Cacciatore; Lea Hyvärinen; Mirjam Kalland; Osmo Penna

Väestöliiton asiantuntijoiden suunnittelema kuvakirja tukee aikuisen ja vauvan välistä vuorovaikutusta lapsen ensimmäisenä elinvuotena. Hauskaa ja haastavaa katseltavaa!


Takakansi

Loruleikki on suunniteltu tukemaan aikuisen ja vauvan välistä vuorovaikutusta. Kirja pohjaa Väestöliiton Perheverkko-toiminnasta saatuihin kokemuksiin ja asiantuntemukseen, jota kirjan tekijöillä on lapsen ensimmäisestä elinvuodesta. Kuvien muodot ja värit tarjoavat alle vuoden vanhalle lapselle hauskaa ja haastavaa katseltavaa. Suomalaisten kansanrunojen ja -lorujen tarttuvat rytmit tulevat tutuiksi ja rakkaiksi myös tämän päivän lapselle. Loruleikin on ideoinut lastenpsykiatri, Seksuaaliterveysklinikan asiantuntijalääkäri Raisa Cacciatore. Kirjan on kuvittanut AD, graafinen suunnittelija Osmo Penna. Ensimmäisen vuoden kehitysportaiden asiantuntijana on toiminut kasvatustieteen tohtori Mirjam Kalland ja vauvan näön asiantuntijana silmätautiopin dosentti, LKT Lea Hyvärinen.

Lek med rim har planerats i syfte att stöda den tidiga interaktionen mellan babyn och den vuxna. Boken bygger på den erfarenhet och sakkunnighet som Befolkningsförbundets Familjenät har av barnets första levnadsår. Bildernas form och färger ger det under ett år gamla barnet en glad och utmanande visuell upplevelse. De finska folksägnerna och ramsorna blir bekanta och kära även för dagens barn. Barnpsykiater Raisa Cacciatore, sakkunnig läkare vid Kliniken för Sexuell Hälsa, var den som formade idén till boken. Boken har illustrerats av AD grafiker Osmo Penna och texten som följer det första levnadsårets trappsteg i utvecklingen har skrivits av pedagogie doktor Mirjam Kalland. Docenten i oftalmologi, MKD Lea Hyvärinen har fungerat som rådgivare expert gällande babyns synutveckling.

Vauvakirjasto


Ennakkotieto

Kirja vastasyntyneen ja aikuisen yhteisiin hetkiin

Loruleikki on suunniteltu tukemaan aikuisen ja vauvan välistä vuorovaikutusta. Kirja pohjaa Väestöliiton Perheverkko-toiminnasta saatuihin kokemuksiin ja asiantuntemukseen, jota kirjan tekijöillä on lapsen ensimmäisestä elinvuodesta. Kuvien muodot ja värit tarjoavat alle vuoden vanhalle lapselle hauskaa ja haastavaa katseltavaa. Suomalaisten kansanrunojen ja -lorujen tarttuvat rytmit tulevat tutuiksi ja rakkaiksi myös tämän päivän lapselle: niiden mukana hassutellaan, herkutellaan, pallotellaan ja leivotaan. Kirjan teksti on sekä suomeksi että ruotsiksi.

Loruleikin on ideoinut asiantuntijaryhmä, johon kuuluvat lastenpsykiatri, Raisa Cacciatore, AD, graafinen suunnittelija Osmo Penna sekä ensimmäisen vuoden kehitysportaiden asiantuntijana kasvatustieteen tohtori Mirjam Kalland ja vauvan näön asiantuntijana silmätautiopin dosentti, LKT Lea Hyvärinen.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510267967
Ilmestymisvuosi: 2002

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.