Operaatio Summertime

Kupias, Maria

Operaatio-sarjan toisen osan kertojana on Katajan ratsutallin tytär Ulrika. Ulrika on tunnollinen ratsutilan tuleva perijätär, joka ei kapinoi eikä pyristele velvollisuuksien paineessa. Abikesän kynnyksellä Ulrika rakastuu hevosia vierastavaan muusikko-Kasimiriin ja yht´äkkiä hän joutuu puntaroimaan elämäänsä uudella tavalla. Mitä hän oikeasti haluaa tulevaisuudelta, kuuluvatko hevoset siihen itsestään selvästi? Entä miten käy Ulrikan ja Kasimirin seurustelun, kun työtilaisuudet ovat vetämässä heitä eri suuntiin?

Ulrika Holsti, Hummareiden johtohahmo ja Katajan tallin oma tytär, viettää viimeistä kevättään Kimovaarassa ennen abivuotta. Ystäviensä hämmästykseksi tämä täysverinen hevostyttö hullaantuu majakkakahvilassa saksofonia soittavaan, muusikon urasta haaveilevaan pörrötukkaiseen Kasimiriin, jolle pelkkä hevosen hajukin on hirvitys. Kohtalolla on sormensa pelissä, kun Ellen Katajan vanhasta sukualbumista löytyy hämmentävä valokuva Ulrikan samannimisistä isoisovanhemmista.
Katjalla, Kasimirin sisarella, on veljensä kuvioista räväkät mielipiteensä, vaikka saakin itse parantumattoman hevoskärpäsen piston opetellessaan ratsastuksen alkeita Ulrikan opastuksella. Hummarit seuraavat typertyneinä kesäistä rakkausdraamaa ja pohtivat, vieläkö heidän seuransa kelpaa pian täysi-ikäisyyttään juhlivalle jengin johtajalle.
Mutta saako Ulrika Kasimirin pään kääntymään jazzista hevostallin suuntaan vai laimenevatko hänen omat, myrskyisinä ailahtelevat tunteensa? Se ainakin on varmaa, että rytmikkään laukan lisäksi Kimovaarassa kuullaan myös Summertimen haikeita saksofonisäveliä!

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510268292
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.