Hiphop hei
Ei saatavilla

Hiphop hei

Reinikainen, Jaana

Takakansi
Lapsen kehitystä tukeva ensikirja HIPHOP HEI esittelee tekstiilitaiteilija Jaana Reinikaisen lempeän iloiset eläinhahmot. Pääosissa ovat kaverukset Leevi ja Leila Lehmä, Sanna Sammakko, Petteri Pikkukoira sekä Kalle ja Kaija Karhu.

Jokaisen eläimen esittäytyessä vuorollaan kirjan aktivoivat kysymykset opastavat lasta kertomaan itsestään ja ajatuksistaan.

HIPHOP HEI -kirjan sympaattiset eläimet ovat peräisin Reinikaisen suunnittelemasta ja lapsiperheissä suositusta HIPHOP-tekstiilimallistosta.


Ennakkotieto
Lapsen kehitystä tukeva ensikirja HIPHOP HEI! esittelee tekstiilitaiteilija Jaana Reinikaisen lempeän iloiset eläinhahmot. Pääosissa ovat kaverukset Leevi ja Leila Lehmä, Sanna Sammakko sekä Kalle ja Kaija Karhu. Jokainen eläin kertoo vuorollaan itsestään, mm. mieluisista puuhista, lempiväreistä ja -kuvioista. Värikäs pahvisivuinen kirja opastaa näin lapsia tunnistamaan värejä ja muotoja ja kertomaan omista mieltymyksistään. HIPHOP HEI! -kirjan sympaattiset eläimet ovat peräisin Reinikaisen suunnittelemasta ja lapsiperheissä suositusta HIPHOP-tekstiilimallistosta.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510271650
Ilmestymisvuosi: 2002

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.