Teemun tarina

Huhtala, Tarja

Teemu Korhosen perheeseen kuuluvat kaksoissisar Aamu, isosisko Roosa, äiti Jaana ja äidin miesystävä Ismo. Kukapa arvaisi, että ujo ja herkkä Teemu on kokenut jo ensirakastumisenkin. Edes Teemun perhe ei tiedä sitä, kuka on rakkauden kohde ja miten kaikki tapahtui. Se on salaisuus, joka paljastuu Teemun tarinan lukijalle.

Teemun intohimo on musiikin tekeminen, ja hän on aivan sekaisin onnesta, kun hänelle tarjotaan keikkaa Geelissä. Mutta Teemu näyttää vetävän kimppuunsa pahansisuisia kiusaajia aina ja kaikissa tilanteissa. Siitä huolimatta Teemu päättää, että jonakin päivänä kaikki tuntisivat hänen musiikkinsa. Hän nousisi esiintymislavoille - eikä hän olisi yksin.

Teemu Korhosesta kertova tarina on Salatut elämät-sarjan kuudes kirja. Sarjassa ovat aikaisemmin ilmestyneet Miia & Saku (2000), Siljan jenkkivuosi (2001), Kallen inttivuosi (2001), Aamun uudet kuviot (2001) ja Saku ja suuri suru (2002).

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510273708
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.