Viheriä noita (Pimeä nousee III)
Ei saatavilla

Viheriä noita (Pimeä nousee III)

Cooper, Susan

Fantasiaromaanien kärkeä! Viisiosainen Pimeä nousee -sarja yhdistää erikoisia tapahtumia, taruja ja historiaa vetäväksi kokonaisuudeksi.

Pimeä nousee -sarjan kolmannessa osassa sisarukset Simon, Jane ja Barney ovat jälleen lomalla Cornwallissa, josta seikkailu alkoi. Kultainen Graalin malja on varastettu, ja isosetä Merry on pyytänyt apua mittaamattoman arvokkaan esineen löytämiseksi. Mukaan tulee myös sarjan toisesta osasta tuttuWill Stanton.

Tapahtumat ajoittuvat kevääseen, jolloin seudulla rakennetaan Viheriää noitaa. Sen valmistaminen on ikivanha tapa, johon liittyy paljon salaperäistä. Mutta tällä kertaa tapahtuu todella kauheita: Vanha Taikuus pääsee irralleen. Tapahtumien keskipisteessä on omalaatuinen taiteilija, joka osoittautuu Pimeän mieheksi.

Simon, Jane, Barney ja Will joutuvat vaarallisiin tilanteisiin ja kokevat jännittäviä ja kauhistuttaviakin hetkiä, ennen kuin kaikki selviää.

Susan Cooper on maineikas brittikirjailija, jonka fantasiaseikkailut yhdistävät erikoisia tapahtumia, taruja ja historiaa vetäväksi kokonaisuudeksi. Kesällä ja syksyllä ilmestyvät uusina painoksina viisiosaisen Pimeä nousee -sarjan kolme jälkimmäistä osaa, joissa seikkailun sävyt tummenevat.

Viheriässä noidassa sisarukset Simon, Jane ja Barney etsivät kadonnutta Graalin maljaa isosetä Merrimanin pyynnöstä. Silloin pelottava Vanha Taikuus pääsee valloilleen. Kuningas Harmaa -kirjassa Ikivanhojen kuopus Will jäljittää kultaista harppua, Valon voittoon tarvittavaa esinettä. Hopeapuu on sarjan loppuhuipentuma. Pimeä kokoaa joukkonsa, mutta myös Valon voimat ovat valmiit ratkaisevaan taisteluun.

Aikaisemmin ilmestyneet: Yllä meren, alla kiven ja Pimeä nousee. Uusissa painoksissa on Mika Tuomisen suunnittelema upea ulkoasu.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510279212
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.