Niilo Näsikkä ja löysä läjä

Westerholm, Pia

Niilo Näsikän luokalle julistetaan kilpailu: ryhmä, joka pitää hoidettavaksi saamansa kadun puhtaana koirankakoista, voittaa itselleen oman lemmikin. Niilo ryhtyy kavereidensa Teemun ja Pikku-Pokon kanssa toimeen. Läjät, pienet tai valtavat, on lapioitava pois. Mutta sitten kilpailussa alkaa esiintyä likaista, suorastaan haisevaa peliä. Kaverusten kadulle kannetaan kasoittain kakkaa, ja otteet sen kuin kovenevat. Tapahtuu kidnappauksia ja kastikkeen katoamisia, kamelikin nähdään ja ihmisen kokoinen kananpoika. Onko kukaan ylipäätään enää järjissään kilpailun ratketessa?


(WSOY)

- - -

Koulussa järjestetään kilpailu jätteiden lajittelun nimissä: tavoitteena on puhdistaa lähiympäristö koirankakasta. Oppilaat jaetaan ryhmiin ja jokaiselle ryhmälle jaetaan katuosuus, jolta kakka muut roskat on kerättävä viikon ajan. Mutta kuka harrastaa kiusantekoa Niilo Näsikän ja Pikku-Pokon kadulla? - Werneri on helppolukuinen ja piirroskuvin kuvitettu kirjasarja 7-10-vuotiaille.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510283035
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.