Okulus ja yöihmiset

Venho, Johanna

Roope ja Aada vauhdissa jälleen! Etsivätoimisto Okulus saa uusia tehtäviä, kun Korkkikylän noitataloon muuttaa räiskyvä, sateenkaarenvärinen Livia-täti.

Kadonneen rehtorin löytymisen jälkeen Etsivätoimisto Okulus on jo kuukausia odotellut uusia toimeksiantoja. Keväällä Korkkikylän ränsistyneeseen noitataloon muuttaa Roopen äidin tuttava, sateenkaaren värinen ja elämäniloa pursuava Livia-täti. Ruusu ja Tähti, Okulusta kadehtivat kaksoset, tekevät kiusaa perustamalla kilpailevan etsivätoimiston.

Kun Livia kutsuu Roopen ja Aadan luokseen yökylään, hän paljastaa heille löytämänsä salakäytävän, joka aluksi näyttää päättyvän umpikujaan. Pian Livian maalaamiin tauluihin alkaa ilmestyä kutsumattomia vieraita. Roope ja Aada ryhtyvät selvittämään talon pihalla hämärässä hiippailevan huppupäisen hahmon arvoitusta. Johtaako hänen kaulassaan kiiltelevä avain uusien salaisuuksien lähteille? Johanna Venhon (s. 1971) edellinen teos, Roopen ja Aadan ensimmäisistä yhteisistä seikkailuista kertova Okulus ja yöihmiset, voitti vuoden 2003 Arvid Lydecken -nuortenkirjapalkinnon.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510283615
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter2
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.