Kaikki sodasta

Hobbes, Nicholas

Maailmanhistorian sotien merkittävimmät faktat ja hullunkurisimmat triviatiedot. Välttämätön lisävaruste jokaisen kotikenraalin kirjahyllyyn.

Humoristinen kotikenraalin tietopaketti

Sotahistorioitsija Nicholas Hobbes on koonnut kirjaseensa maailmanhistorian sotien merkittävimmät faktat ja hullunkurisimmat triviatiedot, muiden muassa kuuluisimmat meritaistelut, molempien maailmansotien uhriluvut, miesluvultaan mitättömimmät armeijat, historian tunnetuimmat tärkeilijät ja hurmoksellisimmat sotapuheet. Kaikki sodasta kartoittaa lisäksi kuriositeettejä, joihin lukeutunevat eläimille myönnetyt urhoollisuusmitalit, sotilasoperaatioiden kuuluisimmat katastrofit ja kalleimmat kömmähdykset - puhumattakaan Napoleonin terveysongelmista tai Aleksanteri Suuren kahdeksasta sotavammasta.

Nicholas Hobbes perehtyi useisiin satoihin erilaisiin tietolähteisiin, joista merkittävimpiä ovat CIA World Fact Book 2002 ja Lontoossa sijaitseva brittiläisen imperiumin sotamuseo.

Kaikki sodasta on hämmästyttävä, tyrmistyttävä ja suorastaan välttämätön lisävaruste jokaisen nojatuolissaan taktikoivan kirjahyllyyn.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510291191
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 903
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Yleinen historia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.