Titulein taikasanat

Pispa, Kaija

”Hän asuu vintin nurkassa
hän on sottainen ja vino
tukka sotkussa, vanhassa purkassa
päällä painona tavarapino...”

Kaija Pispan saturomaanissa Meiramiina ja metsän prinssi ihastuttanut Titulei on lörpöttelevä ”nukkeraasu jonka suusta tulee ilokaasu”. Nyt titulintti Titulei seikkailee lastenrunokokoelmassa luomassa hyvää tuulta yhdessä muiden jännittävien runohahmojen kanssa.

Vinkeän rytmikkäistä runoista löytyy niin jazz-hauskuutuksia, kalevalamittaa kuin räppiäkin. Runojen nimet kuten Isoäidin superlatiivitaikaRiippumaton riippumatto ja Hölynpöly laskeutuu ovat vain alkusoittoa runojen sanaleikeille. Jokaiselle viikonpäivälle löytyy oma hyvänmielen aiheensa, joka antaa pontta elämän isojen ja pienten murheiden karkottamiseen. Kirjassa on Elina Warstan persoonallinen, mustavalkoinen kuvitus. 

”Räsynukke Titulei riimittelee byrokraatit (ja kaikki muutkin siinä sivussa) suohon… Tässä on todella klassikon ainesta.” Maria Loikkanen/Onnimanni kirjasta Meiramiina ja metsän prinssi.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510293621
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: L85.22

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.