Hopeanorsu

Uskalli, Marika

Lupaathan ettet kerro tästä. Kenellekään!

Jonna on ysillä, musaluokalla. Luokka harjoittelee musikaalia, jonka on säveltänyt Lauri, komea ja nuorekas musamaikka, tyttöjen suosikki. Jonna on lahjakas pianisti, mutta miksi Lauri antaa kevään esitykseen lauluroolin Jonnalle, joka ei ole luokan parhaita laulajia?

Jonna ja hänen kolme luokkatoveriaan ovat verivalan vannoneita ystävyksiä, jotka jakavat keskenään kaiken. On kuitenkin jotain, mitä kukaan ei tiedä.

Isättömällä Jonnalla ja eronneella Laurilla on jo usean vuoden ajan ollut suhde. ”Lupaathan ettet kerro…”, kaikuu Laurin toistuva pyyntö Jonnan korvissa. Ihana ja turvallinen Lauri on ainoa mies Jonnan elämässä. Silti suhteessa on jotain hyvin hämmentävää.

Kun luokalle saapuu Saksassa asunut Miko, Jonna ihastuu ensi kerran. Mutta synkkä salaisuus sitoo häntä. Hopeanorsu, jota Miko kaulassaan kantaa, symboloi kahleista vapautumista. Voiko Miko auttaa vapauttamaan Jonnan?

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510293751
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.