Dark Dante ja Mustan kuun lapset

Mäki, Harri Istvan

”On salaisuuksia, joiden olisi parempi pysyä maan alla.”

Asioita urkkivaan äitiinsä ja ärsyttävään isoveljeensä kyllästynyt Taina saa pian muuta mietittävää, kun sisäoppilaitoksessa opiskeleva Play lähettää hänelle sähköpostiviestin: ”Moi Dark Dante! Kiinnostaisiko aarteenmetsästys?”

Arkeologiaa harrastava Play on puolivahingossa löytänyt vanhan aarrekartan koulunsa kirjastosta ja päättänyt pelastaa talousvaikeuksissa kamppailevan koulun tulevaisuuden. Pahaksi onneksi aarrekätkön jäljille ovat päässeet myös Meisseli ja Sorkkarauta, joiden hämäräpuuhat Playn ystävän Lilan rakentama omatoiminen pienoisrobotti onnistuu tallentamaan.

Dante ja häntä avustava Jauho lähtevät seuraamaan Playlta saamiaan johtolankoja. He törmäävät vanhaan kirjastonhoitajaan, joka tuntuu tietävän hämmästyttäviä seikkoja paitsi aarreluolan kirouksesta myös mystisestä Karl Konstigista. Kaikessa hiljaisuudessa kelluvan ”aarrekätkön” lisäksi etsijöille paljastuu lopulta hyytävä totuus Mustan kuun lapsista…

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510293775
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.