Mitä sähkö on ?

Seppälä, Juha

Juha Seppälän kuudessa kirkkaassa novellissa kysytään suuria kysymyksiä. Pääsiäisyö on kipeä ja groteski draama, jossa kajastaa armon aurinko, kun kaikki luurangot on ensin kiskottu kaapeista. Kultalampi on tiivis kertomus etsimisestä, elämisestä, elämättä jättämisestä ja rakkaudesta, joka oli kuuma ja nopea kuin Siperian kesä. Lähde kysyy, mitä me elämältämme haluamme. Bisnesenkelissä pelaamisen taidon osaava mies ryhtyy pelaamaan ihmisillä ja häviää kaiken. Mestarillinen Mitä sähkö on? kysyy, mitä sähkö todella on, mikä paikka on maailma ja mitä sitten kun iso yhteys katkeaa. Kimalaisen hunajaa kohoaa kokoelman ja tietyllä tavalla kirjoittajansa koko tuotannon intiimiksi codaksi. Sen elokuisessa viljapölyssä kimaltaa rakkaus ja kaipuu – elämä, joka on pitkää luopumisten sarjaa.

Juha Seppälä sai vuoden 2001 Runeberg-palkinnon edellisestä novellikokoelmastaan Suuret kertomukset. Keväällä 2004 ilmestyi hänen provosoiva mutta kiitetty romaaninsa Routavuosi.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510293928
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.