Mikä maa, mikä planeetta?
Vain myymälästä

Mikä maa, mikä planeetta?

Moore, Michael

PÖYRISTYTTÄVIÄ PALJASTUKSIA MAAILMAN RIKKAIMMASTA MAASTA! 

Mikä yhdistää George W. Bushin suvun Osama bin Ladenin perheeseen? Kuinka terrorismi todella pysäytetään? Mitä kuuluu Valkoisen talon kevätsiivoukseen? Palkittu dokumenttiohjaaja Michael Moore tarjoilee jälleen pöyristyttäviä paljastuksia, kiusallisia kysymyksiä ja naurattavia havaintoja kummallisesta kotimaastaan. 

 

Hän kiittää uudessa kirjassaan presidenttiä järjettömistä veronpalautuksista ja lupaa käyttää ne hyvään tarkoitukseen: vaalityöhön George W. Bushia vastaan. Elämä öljypohattojen ohjaileman nukkehallitsijan maassa on mielenkiintoista, mutta valitettavasti se tekee monelle kansalaiselle kipeää. 

 

Mikä maa, mikä planeetta? on kirjoitettu paitsi Bushia vastaan, myös todellisen Amerikan puolesta. Maan on ottanut haltuunsa upporikkaiden ja omahyväisten sotahullujen vähemmistö, joka sinnikkäästi väittää edustavansa enemmistöä. Heistä on päästävä eroon – ja nopeasti!

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510295236
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta3
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.