Työ ja elämäni

Aulanko, Mari

Uusi sävel elämään!

Miksi työ aiheuttaa niin paljon paineita? Miksi sitä on niin vaikea sovittaa muuhun elämään? Mitä tehdä, kun aika karkaa käsistä ja elämän tasapaino katoaa arjen kiireen ja paineiden keskellä?

Ihminen rakentaa vankilansa ristikot itse – kellosta ja kalenterista, suorituksista ja loputtomista velvollisuuksista. Onneksi myös vapauden avain on omassa taskussa. Tämä kirja auttaa löytämään sen.

Elämän tarkoitukseksi ei riitä olla pelkkä reipas työjuhta ja kulutuskone. Me kaipaamme ja olemme myös ansainneet jotain parempaa: hyvän tavallisen arjen, levon ja mieltäylentävän pyhän, työnilon ja aikaa läheisillemme sekä itsemme kokoisen onnen. Tämä kirja voi auttaa löytämään nekin.

Lepo kuuluu työhön niin kuin silmäluomet silmii.

”Työn ja työnteon kriisistä puhutaan nykyisin paljon. Ongelma on kuitenkin paljon suurempi. Koko ihmisen elämä on tullut kriisiin. Työ on vain pieni osa hämmennystämme, mutta näkyvän julkisivunsa takia siitä on helpompi puhua kuin syvästä kysymysmerkistä koko elämän kohdalla”, sanoo Mari Aulanko.

”Viimeistään silloin, kun työ ja yksityiselämä, velvollisuudet ja lepo, yö ja päivä, arki ja pyhä liukenevat toisiinsa puuroksi, josta ei kiireensä ja velvollisuuksiensa keskellä saa otetta, on aika etsiä oma kadotettu laulunsa.”

Mari Aulanko on kokenut ja arvostettu kouluttaja ja konsultti. Hänen vahvoja osaamisalueitaan ovat esimiesvalmennus ja johdon valmennus; kommunikointi, oppiminen sekä leadershiptaidot, itsensä ja ihmisten johtaminen. Hän on ollut perustamansa Bene Oy:n vetäjä vuodesta 1981 lähtien.

Mari Aulanko on kirjoittanut useita kirjoja aihealueina itsensä johtaminen, vuorovaikutustaidot ja oppiminen. Tämä teos on hänen seitsemäs kirjansa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510296912
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.