Pidä huolta itsestäsi

Mc Graw, Phillip C.

Tähtipsykologin opas täysipainoiseen elämään

Dr. Phil on tv-psykologi, joka vastaansanomattoman jämäkästi mutta huumorilla keventäen saa ihmiset katsomaan ongelmiaan silmästä silmään. Hän ei lepertele, vaan ohjaa ja opastaa vaikeuksien yli.

Samaa menetelmää Dr. Phil noudattaa kirjoissaan. Toisessa suomeksi ilmestyvässä oppaassaan hän auttaa meitä tavoittamaan oikean minämme, sen, jota emme ehkä ole koskaan uskaltaneet kohdata ja kuunnella.

Usein ihmiset ajautuvat tietynlaiseen työhön ja arkeen. Elämme elämää, joka ei ole lainkaan sellaista kuin haluaisimme sen olevan. Toteutamme toisten toiveita tai toimimme kuten tietyssä sosiaalisessa asemassa täytyy. Ja samalla voimme huonosti.

Pidä huolta itsestäsi -kirjassa Dr. Phil asettaa peilin käteemme. On aika tutustua todelliseen minäämme: Kuka minä olen, mitä minä haluan? Mitä minun on tehtävä, jotta saisin taas elämäniloni takaisin?

Kysymyksin, harjoituksin ja monivalintatehtävin kirja puskee meidät eteenpäin kohti muutosta. Se ei ole välttämättä helppoa, mutta ehdottomasti vaivan arvoista. Monet ovat sen jo tehneet, sillä Pidä huolta itsestäsi -kirjaa on myyty maailmanlaajuisesti yli 2 miljoonaa kappaletta!

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510298916
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 148
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Psykologia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.