Operaatio Mistral

Kupias, Maria

Viidennen Operaatio-kirjan kertoja on Marianne Dahlström, rauhallinen ja sovitteleva varakkaan perheen ainoa lapsi. Mariannen isä haluaa ostaa hänelle oman hevosen, mutta Mariannelle ei kelpaa kukaan muu kuin hänen rakas hoidokkinsa Fullmarina. Henrika, tallin omistaja, ei kuitenkaan halua myydä vanhaa hevostaan.

Tapahtumat seuraavat vuoden vaihtumista ja uuden kevään kulkua kohti kesää. Hummarien talveen kuuluu rekiajeluja, tallin koristelua lyhteillä ja jännittäviä uudenvuodenlupauksia. Keväällä tytöillä on uusia haasteita edessään, eikä onnettomuuksiltakaan vältytä. Marianne joutuu kohtaamaan surua, jollaista hän ei tiennyt olevan olemassakaan.

Mistral-varsan syntymä tuo tallilaisten elämään uusia tuulia, etenkin Mariannen, joka sattumalta päätyy todistamaan suloisen orin syntymää. Fullmarinalle hän on jo menettänyt sydämensä, mutta olisiko siellä tilaa jollekin toisellekin?

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510302200
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.