Epilyttv sulhasmies
Ei saatavilla

Epäilyttävä sulhasmies

Jalo, Merja

Ratsastuksenopettaja Jennin sokaisee rakkaus mieheen, jota ei kiinnosta hänen sydämensä vaan ponitallin rahat. Kikan ystävineen on estettävä häät!

Ratsastuksenopettaja Jenni on alkanut seurustella ja keskittyy tallitöiden sijaan meikkaamiseen. Penalla on täysi työ huolehtia yksin sekä ratsastustunneista että aloittelijoiden koulutuksesta. Repekin on hylännyt hienon puolalaisen ruunansa, eikä ratsastus tunnu kiinnostavan häntä enää lainkaan. Maineestaan kuulu Nummelan ponitalli on liemessä.

Kaiken huipuksi Kikka saa selville, että Jennin poikaystävä yrittää päästä käsiksi Nummelan ponitallin rahoihin. Jennin rakkaus mieheen on kuitenkin sokeaa. Kun nuoripari ilmoittaa menevänsä naimisiin, aikoo Kikka ystävineen sabotoida häät.

Nuoret päättävät seurata pariskuntaa ravintolaan voidakseen todistaa Jennille luihun sulhasen aikeet. Koska ikäraja on 18, on heidän pukeuduttava naisiksi – myös Repen. Onnistuvatko he yrityksessään ja pelastuuko Jenni viimein epäilyttävän miehen kynsistä?

Merja Jalo on kirjoittanut useita menestyksekkäitä hevossarjoja nuorille ja on tunnettu myös sisarensa Marvi Jalon kanssa yhdessä tekemistään Jesse-koirakirjoista. Jalolla on vankka kokemus hevosten kanssa työskentelystä: kirjailijan lapsuudenkotiin tuli ensimmäinen hevonen hänen ollessaan 8-vuotias ja aikuisena kilpahevosten kasvatuksesta tuli elämäntapa omalla ravitallilla. Jouduttuaan hevosonnettomuuteen Jalon on täytynyt luopua omista hevosista, mutta hevoset ovat aina kirjailijan sydäntä lähellä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510302217
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.