Leijonapoika takaa-ajo

Corder, Zizou

Charlie ja leijonat uusissa jännittävissä seikkailuissa, jotka vievät ympäri Välimerta.

”Nyt”, Charlie sanoi itsekseen, ”nyt on aika nukkua ja syödä ja rentoutua, jotta saamme itsemme kuntoon ja vahvistumme tulevia vaikeuksia varten.” Sillä ei epäilystäkään: tulossa oli vaikeuksia. 


Leijonapoika Charlie on karannut kelluvasta sirkuksesta kuuden komean mutta koti-ikävää potevan leijonan kanssa. Hän on luvannut leijonille auttaa niitä pääsemään takaisin kotiin Afrikkaan. Peräänsä he saavat sekä sirkuksen leijonankesyttäjän että poliisin. 

Charliella on kuitenkin muitakin murheita: hänen tiedemiesvanhempansa Magdalen ja Aneba on siepattu ja he ovat kateissa. Sieppaukseen sekaantunut naapurinpoika Rafi, jonka käsistä Charlie onnistui livistämään, janoaa myös kostoa. Onneksi Charlie ja leijonat ovat ystävystyneet Bulgarian kuninkaan kanssa, joka lupaa auttaa heitä. Mutta voiko häneen luottaa? 

Trilogian toinen osa tempaa mukaan vauhdikkaisiin tapahtumiin, jotka vievät ympäri Etelä-Eurooppaa ja Välimerta. Leijonapoika: Takaa-ajo jatkaa 2004 ilmestyneen Leijonapojan tarinaa. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510302590
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.