Hirveää, parkaisi hirviö

Kirkkopelto, Katri; Vuori, Suna

Kaunis satu, jossa hirviölapsi havahtuu pohtimaan olemassaoloaan. Sivuilla vaihtelevat pelon ja turvallisuuden tunteet, huumori ja herkkyys. Finlandia Junior -ehdokas 2005.

Mutta, pikkuhirviö sopersi, – entä jos tämä kuitenkin loppuu? Jospa joku ihan yhtäkkiä kyllästyy ja sulkee sen kirjan, jossa me olemme? Tai rypistää meistä tekemänsä piirustuksen? Tai lakkaa ajattelemasta meitä tai avaa silmänsä ja herää? Emmekö me sitten lakkaa olemasta?

Hirviölapsi herää painajaiseen, jossa tuntee koko olemassaolonsa uhatuksi. Lämmin keskusteluhetki hirviövanhempien kanssa lohduttaa ja johdattaa lukijan perimmäisten kysymysten äärelle. Pelon ja turvallisuuden tunteet, huumori ja herkkyys vaihtelevat tämän kauniin sadun tunnelmallisesti kuvitetuilla sivuilla.

Katri Kirkkopellon kuvittama ja Suna Vuoren kirjoittama Hirveää, parkaisi hirviö on 2004 järjestetyn pohjoismaisen kuvakirjakilpailun satoa. Työ voitti jaetun ensimmäisen sijan kotimaisessa kuvakirjakilpailussa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510303344
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.