Musiikkimogulin muistelmat

Ritz, David

Voiko yhtä maailman kuuluisimmista levymerkeistä johtaa vodkan ja huumeiden suurkuluttaja, joka aloittaa aamunsa karjumalla krapulantuskaa asuntonsa parvekkeelta, hajottaa raivonpuuskassa vaimonsa sängyn ja jatkaa päiväänsä vetämällä parturintuolissa sieraimet täyteen kokaiinia? 

Kyllä voi, ja hyvällä menestyksellä. Walter Yetnikoff johti CBS-levy-yhtiötä 15 vuotta pöyristyttävällä tavalla, jota siedettiin vain sen vuoksi, että se tuotti erinomaisia tuloksia. Hänen tallissaan levyttivät Bruce Springsteen, Bob Dylan, Billy Joel, Michael Jackson, Barbra Streisand, Rolling Stones, Paul McCartney ja lukuisat muut kuuluisuudet. 

Yetnikoff kertoo muistelmissaan vaihtuvien naisten ja nautintoaineiden täyttämistä vuosista, joiden aikana hillitystä juutalaisesta juristista kuoriutui 1970- ja 1980-lukujen räiskyvä, rauhaton ja yleensä päihtynyt toimitusjohtaja. Yetnikoffilla ei ollut minkäänlaista nuottikorvaa, mutta artistiensa luottamuksen saavuttaakseen hän alkoi elää kuin rocktähdet. 

Musiikkimogulin muistelmat on täynnä suurenmoisia kertomuksia maailmantähtien pakkomielteistä, turhamaisuudesta ja rahanhimosta. Samalla se on sensuroimaton sisäpiirin kuvaus levyteollisuuden suuresta murroksesta matkalla vinyylistä musiikkivideoihin. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510303399
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 991 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.