Abhorsen

Nix, Garth

Kun Yhdeksäs portti kutsuu, kuka voi vastustaa sen houkutusta? 

Vanhassa valtakunnassa kapinalliset lujittavat asemiaan, ja kuningas Sieran ja hänen puolisonsa abhorsen Sabrielin huhutaan saaneen surmansa. Lännestä ja idästä nousevat vainajakätyrien armeijat raivaavat tieltään kuningaskunnan rajojen puolustajia ja houkuttelevat etelästä kulkeutuvia pakolaisia varmaan tuhoon. Pahaksi onneksi Nicholas Sayre, prinssi Samethin paras ystävä, työskentelee manaajan lumoamana kaivauksillaan seitsemän sinetin alle haudatun Tuhoajan vapauttamiseksi. 

Vain clayrien yhteisössä varttunut Lirael voi seitsemän maagisesti kumajavan kellonsa avulla yrittää pysäyttää Orannisin, vapaan taikuuden olioista väkevimmän. Prinssi Sam, Kuriton koira ja muotoaan muuttava Mogget-kissa auttavat (parhaansa mukaan) elämän ja kuoleman raja-aitaa ylläpitävää nuorta abhorsenia – liki mahdottomalta tuntuvassa tehtävässä! 

Australialaisen Garth Nixin (s. 1963) fantasiasarjasta on aiemmin suomennettu romaanit Sabriel (2004) ja Lirael (2005). Värikkäitä käänteitä vilisevä Abhorsen päättää komean trilogian.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510309803
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.