Toiste tähtien tähden

Närhi, Harri

Taidokkaasti kirjoitettu romaani faraoiden hautasalaisuuksista - ja aikaa kestävästä rakkauden unelmasta. 

Lapsuus Saudi-Arabiassa, nuoruus Suomessa, Sinikka Surohar ei kuulu mihinkään, mutta on kotona kaikkialla. Nuori omapäinen nainen lähtee etsimään uutta elämää Egyptistä, Luksorista, jossa hän tekee väitöskirjaa Kuninkaiden laakson hautalöydöistä. Tutkimustyö johtaa hänet historiallisen petoksen äärelle, jonka paljastumisen monet ovat valmiita estämään keinoja kaihtamatta. Luksorissa hän kohtaa salaperäisen egyptiläisen, joka tietää Sinikkaa enemmän maansa menneisyydestä - ja nykyisyydestä. Nuoren miehen, joka maalaa faraoiden hautojen tähtikattoja, mutta haaveilee jostain vieläkin suuremmasta. Kunnes unelmat sillasta eilisen ja huomisen välillä kohtaavat kirkkaan nykyhetken. Sen, jonka valoa itse historiakaan ei kestä. 

"...vaikka sen kasvot olivat kääntyneet osittain poispäin, näin heti, että se oli oma outoni Kairon kapakasta, muukalaiseni tältä samalta mystiseltä asemalaiturilta. 
Käänsi päätään ja jähmettyi. 
Näki minut.
"


Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510314739
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.