Karhukirjeitä kaamoksesta

Parkkinen, Jukka

Neljäs kokoelma Otson kuulumisia Karhumäestä. Kun Amalia-tädillä on tassunsa pelissä, tapahtuu kaikenlaista – myös suhteessa konstaapeli Karhuseen.


Takakansi

Otso raportoi jälleen Karhumäestä, jonka kaamoksessa hän ehtii puuhata Amalia-tädin kanssa monenmoista moottoroidusta mattopyykistä elokuva-avustajina esiintymiseen. Amalian ja konstaapeli Oiva Karhusen suhteeseen tulee säröjä tädin uuden harrastuksen – painonnoston – takia, ja Oiva syventyy kulttuuririentoihin kokolaturi Aarian Oopperan kanssa. Mutta lopulta kaikki järjestyy, kun tädillä on tassunsa pelissä.

Kirja on Karhukirjeiden neljäs kokoelma. Aikaisemmin Otson kuulumisista on kerrottu kirjoissa Karhukirjeitä Karvoselle, Karhukirjeitä Karhumäestä ja Karhukirjeitä kesäleiriltä.


Ennakkotieto

Neljäs kokoelma Otson kuulumisia Karhumäestä

Otso raportoi jälleen sattumuksista Karhumäessä. Amalia-täti on alkanut harjoitella Naisvoimisteluseura Karhunpalveluksen painonnostojaostossa, mutta ehtii siinä sivussa sukeltaa tekniikan maailmaan, kirjoittaa muistelmiaan ja osallistua Me Karhut -lehden muuttumisleikkiin. Otso ja täti käyvät moottoroidulla mattopyykillä ja esiintyvät avustajina ohjaaja Aki Karhumäen elokuvassa – siis muun muassa.

Konstaapeli Oiva Karhunen pitää naisten painonnostoa luonnonjärjestyksen vastaisena ja syventyy kulttuuririentoihin kokolaturi Aarian Oopperan kanssa Verbin oopperassa Aita. Amalia-täti esiintyy kuin Oivan uusi seurustelusuhde ei voisi vähempää kiinnostaa, vaikka kiinnostaakin, ja paljon. Mutta kaikki järjestyy, kun tädillä on tassunsa pelissä: hän purkaa kihlauksen purkamisen ja kaamos loppuu lumisateeseen.

Karhukirjeiden neljäs kokoelma on yhtä hervotonta ilotulitusta kuin aikaisemmatkin – Karhukirjeitä Karvoselle, Karhukirjeitä Karhumäestä ja Karhukirjeitä kesäleiriltä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510315125
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.