Leijonapoika - totuus

Leijonapoika - totuus

Corder, Zizou

Trilogian vauhdikas finaali. Ilman leijonaystäviään Charlien olisi mahdoton selviytyä, mutta onko tämä viimeinen haaste heillekin liian vaativa?

Kuin salama kirkkaalta taivaalta – keskellä merenrannan valoisaa päivää joka oli täynnä auringonpaistetta ja lokkeja ja tyrskyjä – Charlien ylle laskeutui karhea pahanhajuinen pimeys. Hänet oli siepattu.


Kolme alusta on lähtenyt kiireellä marokkolaisesta satamasta kohti länttä. Ensimmäistä komentaa ilkeä leijonankesyttäjä Maccomo, jonka onnistui karata häntä vartioivilta leijonilta. Ruumassa sidottuina ovat Charlie ja hänen vanha vihollisensa Rafi, joista kumpikin ihmettelee miten on sinne joutunut. Mihin he ovat matkalla? 

Samaa pohtivat Charlien huolestuneet vanhemmat, jotka seuraavat toisessa veneessä. Ja asiaa kummastelevat myös viimeisenä tulevat ystävät, jotka haluavat auttaa pelastamaan Leijonapojan. 

Vauhdikkaiden käänteiden siivittämä seikkailu jatkaa kissojen kieltä puhuvan Charlien tarinaa. Ilman leijonaystäviään Charlien olisi mahdoton selviytyä, mutta onko tämä viimeinen haaste niillekin liian vaativa? Viekö kiero Korpokratia, joka sieppasi aiemmin Charlien tiedemiesvanhemmat, sittenkin lopullisen voiton? 

Kiehtova tarina on jatkoa teoksille Leijonapoika (2004) ja Leijonapoika: Takaa-ajo (2005). 

Zizou Corder on nimimerkki, jonka takaa löytyvät Louisa Young sekä hänen tyttärensä Isabel. Edellinen on kirjoittanut useita aikuisten kirjoja ja jälkimmäinen käy etupäässä koulua. Nimimerkin innoittajana on Isabelin lemmikkilisko Zizu. 

Trilogian kaksi aiempaa osaa ovat saavuttaneet huiman maailmanmenestyksen. Sarjaa on käännetty 35 kielelle ja DreamWorks-studio on ostanut sen elokuvaoikeudet. 

Iske hampaasi tarinaan! Tassuissasi oleva teos vie salaisuuksiin, seikkailuihin ja suurten kissojen maailmaan. Sulkeuduttuaan se saa sinut murahtelemaan tyytyväisenä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510316931
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.