Tsaarin satula

Jalo, Merja

Nummelan ponitalli on ajautunut konkurssiin. Pelastaako sen nuorten järjestämä hevosparaati tai tsaarin vanha satula, johon on kaiverrettu aarrekartta?

Tallinpidon aiheuttama työuupumus painaa Nummelan ponitallin omistajaa Penaa niin, että hän joutuu lähtemään hermolomalle Keniaan. Tallista ja ratsastustunneista huolehtimaan saapuu hänen isoäitinsä, hienostunut entinen kilparatsastaja ja aatelisnainen Ulrika Agte. Hän penkoo Penan papereita ja saa selville, että Nummelan ponitalli on ajautunut konkurssiin.

Ulrika ja tallilla käyvät nuoret päättävät tehdä kaikkensa säästääkseen tilan ja sen ihanat hevoset edessä olevalta pakkohuutokaupalta. He keksivät mainostaa tallia järjestämällä hevosparaatin kaupungin pääkadulla. Valttikorttina he esittelevät Ulrikan perintökalleutta: tsaari Nikolain hovista peräisin olevaa vanhaa satulaa, johon on kaiverrettu aarrekartta. Auttaako se heitä pelastamaan Nummelan?

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510317129
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.